İnce ve esnek dokusuyla Türk mutfağının temel unsurlarından biri olan yufka, her türlü börek, gözleme, lahmacun ve dürüm için mükemmel bir hamurdur. Geleneksel yöntemlerle açılan yufka, incecik ve geniş bir şekilde açılarak, fırında veya sacda pişirilir. Hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilen yufka, içerisine farklı malzemeler eklenerek zenginleştirilebilir. Pratik ve lezzetli yemekler için vazgeçilmez bir hamur ürünü!
İnce ve esnek dokusuyla Türk mutfağının temel unsurlarından biri olan yufka, her türlü börek, gözleme, lahmacun ve dürüm için mükemmel bir hamurdur. Geleneksel yöntemlerle açılan yufka, incecik ve geniş bir şekilde açılarak, fırında veya sacda pişirilir. Hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilen yufka, içerisine farklı malzemeler eklenerek zenginleştirilebilir. Pratik ve lezzetli yemekler için vazgeçilmez bir hamur ürünü!
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.